Регистрация  Забыли пароль?

Абра

Кадабра

Мадест  19.05.2008 22:16:34

Теледебати із Жиріновським. У мене відібрало мову...

Откуда приходят на эту запись за последний месяц   1 день 10 дней 30 дней

Нет данных

Комментариев: 44

Контрольное число

это очень продуманный дяденька ))) но ведущие лоханулись. для таких случаев нужно держать в студии охрану.

spacer 10

ой не сміши. І ти думаєш охорона шось би зробила Жиріновському? Та вона би до нього близько не підійшла. Ти полазь по ютубу, подивися як жирік зриває пагони і фурашки підполковникам міліції і ті нічого не можуть зробити. А ти про охорону якусь мелеш, не сміши

spacer 20

это ты не смеши, дорогой. То -- полковники милиции, которые подчинены по вертикали друзьям жирика, а то -- телеканал, который должен заботиться о безопасности своих гостей. И не жирика надо было бить ногами, а заслонить того т. н. "придурка-преподавателя" от жирика.

spacer 30

дык зрителю же интереснее смотреть на развивающийся скандал, а не на остановленный при помощи охраны...

spacer 40

та при чому тут охорона. Охорона студії нічого не зробить. Навіть в Україні охорона любого каналу пальцем не троне скаже Януковича. А Кукуй тут про Росію і про Жиріка говорить. цирк!

spacer 50

ну даже если гипотетически предположить, что тронет. телеканалу это не надо ни с какой точки зрения

spacer 30

нє ну від кого від кого, а від тебе такої наївності не чекав. Впрочім вірно кажуть: з ким поведешся, в того і підцепиш (Ліричний відступ про Униле Гамно).

Невже ти думаєш шо хорона би взяла жиріка за шкварки і викінула (врахуй який убійца в Жиріка на охороні).

П.С. Ти точно в цирку не підробляв? Бо уж дуже смішно пишеше :)

spacer 40

ггг ))) Модя, ты читать умеешь что-нибудь, кроме цирковой программки? ))) Читай вниматочно: "И не жирика надо было бить ногами, а заслонить того т. н. "придурка-преподавателя" от жирика."

spacer 50

останнім часом циркову програму я маю можливість читати тіки в твоїх постах (МОНОПОЛІСТ!). І я ше раз повторююсь, до жиріка ніхто із охорони і близь не підішов і тим паче не став би між ним і опонентом.

spacer 60

Вот тут наша дискуссия зашла в раздел "если бы да кабы"... И зря ты меня ругаешь монополистом. Я тут готовлю к изданию ПСС твоих комментов, Задорнов и Петросян уже предлагают мне отступные, чтоб я у них публику не отобрал. С тобой рублями поделиться? )))

spacer 70

Ну якшо мова вже пішла про гроші, то я тобі з 100% впевненістю можу порадити, як заробити ше більше чим просто відкупні від Петросяна. Тобі достатнього продати їм право на перечитування на сцені твоїх коментів. І ціна більша, і не треба затрачатися на видавництво ;)

Реально більше заробиш. І навіть зі мною не треба буде ділитися рублями, це будуть гроші зароблені власним інтелектом автора :) 100% чистий прибуток :)

spacer 80

То есть, книгу твоих комментов можно издавать? Я вот думаю, что лучше поместить на обложку -- твою фотку или большие сиськи? Я думаю, с сиськами у книги больше будет покупателей.

Всё-таки 50 % прибыли я тебе отдам -- всё-таки это "гроші зароблені власним інтелектом автора". (Там после грошей нужно запятую ставить -- деепричастный оборот).

spacer 90

я так поняв шо власних коментів ти не хочеш продавати Петросяну, а в серйоз вирішив занятися написанням авторської книги. Ну і ладно, мені просто дуже шкода коли гроші на очах тухнуть, а точніше гроші із твоїх коментів, які заплотять видатні гумористи планети. Тому я пропоную бартер: ти видаєш книгу, а я продаю твої коменти з правом зачитувати їх у всіх гумористичних програмах, а також деякі із них розігрувати в таких передачах як "Моски-шоу" і "Деревня дураков". Потім можемо помірятися доходами.

Но попереджаю зразу: у мене чуйка на гроші.

П.С. "Там после грошей нужно запятую ставить -- деепричастный оборот
Дякую за підказку. Ше би взнати шо означає "деепричастный оборот" на псячій мові :)

spacer 100

О, такой бартер мне подходит. На "псячій мові" "деепричастный оборот" звучит как "гав-гав".

spacer 110

вот і чудненько, шо ми зговорилися на бартері без будь-яких фінансових зобов*язаннь один перед одним.

Дякую про підказку "на псячій мові", а то ні знань ні практики в цьому розмовному мистецтві немаю

spacer 120

Сам в словаре смотрел )

spacer 130

оце так честі удостоявся, шоб мою орфографію звіряли із словником.

За!

тест

Мои фотоальбомы

Клуб Любителей Кино

Антиинтересы

Интересы
Аллах, атомна війна, бабло, брутал, бухло, гітлер, ізвращєнія, іслам, кабаки, мусуліні, наркотєги, паддонки, пянки, разврат, тьотки

PR консультації

У моєму блозі

Флужу чужі блоги

Мітки

Календар
Ноябрь
ПнВтСрЧтПтСбВск

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Blog Live

19 дн назад Руслан Нікітюк комментирует запись - Більше 156% річних від ПриватБанку! )

19 дн назад Foxs комментирует запись - Більше 156% річних від ПриватБанку! )

22 дн назад Руслан Нікітюк комментирует запись - А ви чули про таке місце в Україні?

22 дн назад dropp комментирует запись - Більше 156% річних від ПриватБанку! )

22 дн назад Мадест комментирует свою запись - Більше 156% річних від ПриватБанку! )

23 дн назад dropp комментирует запись - Більше 156% річних від ПриватБанку! )

23 дн назад Мадест комментирует свою запись - Більше 156% річних від ПриватБанку! )