Нет данных
это очень продуманный дяденька ))) но ведущие лоханулись. для таких случаев нужно держать в студии охрану.
ой не сміши. І ти думаєш охорона шось би зробила Жиріновському? Та вона би до нього близько не підійшла. Ти полазь по ютубу, подивися як жирік зриває пагони і фурашки підполковникам міліції і ті нічого не можуть зробити. А ти про охорону якусь мелеш, не сміши
это ты не смеши, дорогой. То -- полковники милиции, которые подчинены по вертикали друзьям жирика, а то -- телеканал, который должен заботиться о безопасности своих гостей. И не жирика надо было бить ногами, а заслонить того т. н. "придурка-преподавателя" от жирика.
дык зрителю же интереснее смотреть на развивающийся скандал, а не на остановленный при помощи охраны...
та при чому тут охорона. Охорона студії нічого не зробить. Навіть в Україні охорона любого каналу пальцем не троне скаже Януковича. А Кукуй тут про Росію і про Жиріка говорить. цирк!
ну даже если гипотетически предположить, что тронет. телеканалу это не надо ни с какой точки зрения
нє ну від кого від кого, а від тебе такої наївності не чекав. Впрочім вірно кажуть: з ким поведешся, в того і підцепиш (Ліричний відступ про Униле Гамно).
Невже ти думаєш шо хорона би взяла жиріка за шкварки і викінула (врахуй який убійца в Жиріка на охороні).
П.С. Ти точно в цирку не підробляв? Бо уж дуже смішно пишеше :)
ггг ))) Модя, ты читать умеешь что-нибудь, кроме цирковой программки? ))) Читай вниматочно: "И не жирика надо было бить ногами, а заслонить того т. н. "придурка-преподавателя" от жирика."
останнім часом циркову програму я маю можливість читати тіки в твоїх постах (МОНОПОЛІСТ!). І я ше раз повторююсь, до жиріка ніхто із охорони і близь не підішов і тим паче не став би між ним і опонентом.
Вот тут наша дискуссия зашла в раздел "если бы да кабы"... И зря ты меня ругаешь монополистом. Я тут готовлю к изданию ПСС твоих комментов, Задорнов и Петросян уже предлагают мне отступные, чтоб я у них публику не отобрал. С тобой рублями поделиться? )))
Ну якшо мова вже пішла про гроші, то я тобі з 100% впевненістю можу порадити, як заробити ше більше чим просто відкупні від Петросяна. Тобі достатнього продати їм право на перечитування на сцені твоїх коментів. І ціна більша, і не треба затрачатися на видавництво ;)
Реально більше заробиш. І навіть зі мною не треба буде ділитися рублями, це будуть гроші зароблені власним інтелектом автора :) 100% чистий прибуток :)
То есть, книгу твоих комментов можно издавать? Я вот думаю, что лучше поместить на обложку -- твою фотку или большие сиськи? Я думаю, с сиськами у книги больше будет покупателей. Всё-таки 50 % прибыли я тебе отдам -- всё-таки это "гроші зароблені власним інтелектом автора". (Там после грошей нужно запятую ставить -- деепричастный оборот).
я так поняв шо власних коментів ти не хочеш продавати Петросяну, а в серйоз вирішив занятися написанням авторської книги. Ну і ладно, мені просто дуже шкода коли гроші на очах тухнуть, а точніше гроші із твоїх коментів, які заплотять видатні гумористи планети. Тому я пропоную бартер: ти видаєш книгу, а я продаю твої коменти з правом зачитувати їх у всіх гумористичних програмах, а також деякі із них розігрувати в таких передачах як "Моски-шоу" і "Деревня дураков". Потім можемо помірятися доходами.
Но попереджаю зразу: у мене чуйка на гроші.
П.С. "Там после грошей нужно запятую ставить -- деепричастный оборот Дякую за підказку. Ше би взнати шо означає "деепричастный оборот" на псячій мові :)
О, такой бартер мне подходит. На "псячій мові" "деепричастный оборот" звучит как "гав-гав".
вот і чудненько, шо ми зговорилися на бартері без будь-яких фінансових зобов*язаннь один перед одним.
Дякую про підказку "на псячій мові", а то ні знань ні практики в цьому розмовному мистецтві немаю
Сам в словаре смотрел )
оце так честі удостоявся, шоб мою орфографію звіряли із словником.
Случайное фото со мной
Мои фотоальбомы
Флужу чужі блоги
19 дн назад Руслан Нікітюк комментирует запись - Більше 156% річних від ПриватБанку! )
19 дн назад Foxs комментирует запись - Більше 156% річних від ПриватБанку! )
22 дн назад Руслан Нікітюк комментирует запись - А ви чули про таке місце в Україні?
22 дн назад dropp комментирует запись - Більше 156% річних від ПриватБанку! )
22 дн назад Мадест комментирует свою запись - Більше 156% річних від ПриватБанку! )
23 дн назад dropp комментирует запись - Більше 156% річних від ПриватБанку! )
23 дн назад Мадест комментирует свою запись - Більше 156% річних від ПриватБанку! )